FÖRETAGSMASSAGE


På många arbetsplatser har man enformiga arbetsrutiner och det påverkar kroppen negativt. Vare sig du har ett jobb där du står i 8 timmar eller sitter stilla mycket framför en dator så har man lika mycket behov av massage. Många jobb gör att man blir stel i rygg, nacke och axlar eller att man överbelastar fötter och knä. Även tunga lyft, som förekommer på många ställen, sliter hårt på dessa delar av kroppen.

När man har ont/spänningar i rygg, nacke och axlar så motverka kroppens naturliga försvar denna smärta genom att spänna sig ännu mer, detta kan då leda till svår huvudvärk/migrän. Anställda som har ont förlorar energi och har svårt att fokusera på arbetet, de blir trötta och i värsta fall blir de sjukskrivna med depression som följd. Detta kan förvisso förebyggas genom regelbunden massage. Man mjukar upp stela muskler och tar bort muskel knutar så att blodcirkulationen ökar och musklerna kan arbeta effektivt igen. Utan smärta går allt så mycket bättre! Så satsa på personalen, satsa på friskvård och få dina anställda långtidsfrisk. Företagsmassage bidrar till att sänka företagets sjukskrivnings- och rehabiliteringskostnader, arbetsmiljön förbättras, personalen känner sig omhändertagen och uppskattad.

Utöver Svensk klassisk massage vill vi rekommendera energimassage vilket är en annan populär form av massage där man sitter med kläderna på som anses vara både uppiggande och avslappnande.

Ni är varmt välkomna och kontakta oss för mer information och offert.


logo           logocit        logo